Pizza

de deyutzky in Pizza, 8 Apr 2012 | 1862 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingredientele sunt pt 2 pizza cu diametrul de 27 cm

Pt aluat:

  • aprox. 500 gr faina
  • 25 gr drojdie
  • sare
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de ulei
  • 350 gr iaurt

Pt umplutura:

  • 2 pulpe de pui + jum dintr-un piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • pasta de tomate
  • oregano
  • sare
  • masline feliate
  • 1 rosie
  • 2 buc cabanos
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Aluat:

Incalzim putina apa intr-un ibric si adaugam drojdia pana se dizolva.

Intr-un bol mai mare punem faina iar in mijloc adaugam drojdia dizolvata si restul ignredientelor (sarea, oul, uleiul si iaurtul) si framantam bine pana nu se mai lipeste de maini dupa care acoperim bolul cu un servet si il lasam la crescut la loc cald aprox 1 h - 1h jumate.

Umplutura

Carnea o taiem cubulete mici si o punem intr-o tigaie cu ulei incins. Adaugam apoi ceapa si usturoiul taiate marunt pana se calesc putin. Punem pasta de tomate, adaugam putina apa amestecand bine pana se formeaza un sos, apoi punem oregano si sare dupa gust. 

Dupa ce aluatul a crescut il impartim in 2 si cu sucitorul facem 2 foi (blaturile).

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt intindem primul blat peste care adaugam jumatate din sosul preparat peste care adaugam 1 cabanos taiat cubulete (1 il pastram pt a2a pizza), masline, cateva felii de rosii iar deasupra presaram cascavalul ras.

Dam la cuptor pt aprox 40 min pana se rumeneste. 

La fel se procedeaza si cu a2a pizza.

Pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1
Pizza-2
Pizza-3

COMENTARII (27)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

09.04.2012, 09:20

ce bine arata!!!!

deyutzky

deyutzky 1

09.04.2012, 11:09

multumesc pusikmea te invit la o portie

mamaieelena

mamaieelena 1

09.04.2012, 17:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24