Pizza

de Valclaudia in Pizza, 27 Sep 2013 | 599 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • Faina neagra 200 gr
  • Fulgi de ovaz 50 gr.
  • Sare dupa gust
  • 1/2 pachetel drojdie
  • Apa calduta 200 ml
  • Putin zahar
  • 1 lingurita rozmarin uscat

Topping:

  • rosii pasate la cutie, cca 4-5 linguri
  • 100 gr porumb dulce
  • 70 gr.cascaval ras
  • cateva felii de salam
  • 4 felii cascaval (Hochland)
  • masline
  • rosii cherry
  • felii de ardei gras
  • busuioc uscat

In plus, Ketchup Univer pentru servit alaturi de pizza.

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Faina neagra se amesteca cu fulgii de ovaz, drojdia, apa calduta, sarea si zaharul. Obtinem un aluat elastic in care amestecam daca dorim putin rozmarin uscat.

Aluatul se intinde pe masa de lucru, se aseaza in tava unsa cu putin ulei.

Ungem aluatul cu rosii pasate, asezam ingredientele mentionate la topping dupa preferinta. La final presaram cascavalul ras si busuiocul uscat.

Dam tava la copt la temperatura ridicata pana se rumeneste frumos si aluatul devine crocant.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza 264118
retete culinare - Pizza 264119
retete culinare - Pizza 264120
retete culinare - Pizza 264121
retete culinare - Pizza 264122
retete culinare - Pizza 264123
retete culinare - Pizza 264124
retete culinare - Pizza 264125
retete culinare - Pizza 264126

COMENTARII (15)

Corinuta 1

27.09.2013, 22:13

deyutzky 1

27.09.2013, 22:17

Andreea Caroline 1

28.09.2013, 10:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D