Pizza

de adry88 in Pizza, 14 Noi 2013 | 1618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • sos de rosii
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • oregano
  • masline
  • gogosar
  • 3 oua
  • salam
  • branza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Intindem aluatul de pizza pe masa infainata,adaugam in tava tapetata cu hartie de copt,

Amestecam sosul de rosii cu busuioc,sare,piper,oregano,

Ungem aluatul cu sosul de rosii,

Adaugam salamul taiat cubulete,gogosar,masline,

Batem 3 oua si adaugam peste blat,adaugam deasupra branza data prin razatoare

Dam tava la cuptor pana se rumeste frumos,

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza-0
Pizza-1

COMENTARII (13)

- TABITA -

- TABITA - 1

14.11.2013, 17:35

Rocsi

Rocsi 1

14.11.2013, 21:34

Merge o feliuta acum

adry88

adry88 1

15.11.2013, 09:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!