Pizza

de nadina73 in Pizza, 29 Mar 2010 | 2943 vizualizari

 

o pizza rapida si usor de facut la indemana oricui

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 500 g faina alba
  • 2 linguri lapte praf
  • 2 oua
  • putina sare
  • 200-220 lapte sau smantana
  • 1 cub drojdie 15g
  • 1 linguritta zahar brun
  • Topping:
  • pasta de tomate 3-4 linguri
  • salam taiat cubulete mici sau mari
  • cascaval ras 2 pungi (200g punga)
  • 3-4 oua fierte tari
  • gogosar murat
  • masline negre
  • ceapa verde taiat marunt(foile de ceapa-daca va plac)
  • branza philadegia 4-5 linguri
  • oregano
  • ciuperci taiate felite din conserva 1 cutie
  • ketchup
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se framanta aluatul de blat si se lasa sa sa creasca putin apoi se pune in tava de cuptor va iasa o tava foarte mare depinde de cuptor sau 2 mai mici sau in forma rotunda va iasa 4 bucati(intindeti foaie si o decupati cu o farfurie sa nu fie groasa fiindca va creste)se aseaza foaia in tava apopi se pun ingredientele dupa care se pune la cuptor pentru 20-30 minute(depinde de foc)

Prima data peste blatul necopt se pune pasta de tomate apoi oul razauit ,apoi casacvalul,salamul taiat,maslinele,ardeiul rosu taiat fidelute,oregano.................ciuperci(eu nu am pus ai mei au vrut fara )si se pune la cuptor apoi se serveste cu keciap si mustar

Cel mai simplu cumparati blat gata preparat si va scuteste de munca (mie imi place mai mult facut de casa)

Daca facati blaturi de pizza si nu le folositi se pot pastra in frigider 2 zile daca nu se coace 4-5 minute in ce forma doriti mai mica )apoi se pun in folie la  congelator si data viitoare le aveti pregatite

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza 24105
retete culinare - Pizza 24106

COMENTARII (4)

mariac 1

31.03.2010, 18:34

danis 1

31.03.2010, 23:11

nadina73 1

02.04.2010, 00:09

multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18