Pizza

de - Andreea - in Pizza, 4 Oct 2014 | 5266 vizualizari

 

Cui nu-i place pizza ?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina alba tip '00'
  • 1 cub drojdie proaspata
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei de masline
  • 1\2 ceapa alba
  • 1\2 ardei gras
  • 1 cartof
  • 100 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • 20 gr parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Incepem prin a prepara aluatul . 

Punem intr-un bol faina cernuta si o amestecam cu drojdia si un praf de sare .( eu am folosit doar un cub de drojdie la un kilogram faina si a fost deajuns ) .

Separat incalzim apa si o adaugam in bolul cu faina ( apa trebuie sa fie calduta si NU fierbinte) ,

Incepem sa framantam adaugand putin cate putin uleiul , pana obtinem un aluat elastic si nelipicios . 

NU NECESITA DOSPIRE ! 

Ungem o tava pentru cuptor cu ulei si intindem din aluat .Ungem prima oara cu sucul de rosii amestecat in prealabil cu sare si piper ( dupa preferinta adaugati si alte condimente uscate in suc) . 

Apoi presaram ceapa taiata rondele ,ardeii taiati fasii , cartofi dati prin razatoare si incheiem cu un strat de parmezan . 

Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade pana ce pizza s-a copt iar parmezanul s-a topit .

Se serveste calda . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza ''Margareta''