Pizza

de mioritica in Pizza, 12 Mai 2010 | 1512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine
  • 1 farfurie de branza
  • 4 oua
  • 300 grame salam sau carnati
  • 300 ml lapte dulce
  • 4 linguri paste de tomate sau bulion
  • cimbru,patrunjel
  • 100 grame masline
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se taie painea felii,cam de un cm,se da prin lapte apoi se aseaza in tava unsa cu putin ulei, una langa alta astfel incat sa nu mai ramana spatiu liber.Intr-un bol mai mare se da branza pe razatoare,se taie salamul bucati ,apoi se pun toate ingredientele,la sfarsit oualele batute si se amesteca bine.Se aseaza peste paine si se baga la cuptor pana se rumeneste.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza 31527
retete culinare - Pizza 31528

COMENTARII (4)

sandytza 1

13.05.2010, 11:13

Mama facea mai demult pizza cu paine si tare buna iesea. Si asta trebuie sa fie buna

mioritica 1

13.05.2010, 21:23

cu siguranta este buna sandytza

elena1988 1

24.02.2011, 09:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S