Pizza

de ana in Pizza, 26 Iun 2010 | 3619 vizualizari

 

Am descoperit o noua metoda de pregatire a blatului ,am fost sceptica la inceput dar curioasa din fire am zis totusi sa incerc.Blatul iese ca cel de la pizzerie .

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 500 gr faina
  • 300 ml apa
  • 10 gr drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 200 ml ulei
  • Sos
  • 300 gr rosii in sos
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper
  • Toping
  • 200 gr muschiulet tiganesc
  • 100 ciuperci
  • 50 gr masline
  • 300 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Blatul:Drojdia o dizolvam in putina apa calduta apoi amestecam restul de ingrediente ,framantam pana optinem o coca fina si o lasam la dospit 30 de minute.Coca dospita o punem intr-o folie alimentara unsa cu ulei si o tinem la congelator cel putin 4 ore.O scoate cu 2 ore inainte de coacere .Formam discuri cu grosimea de  0,5 cm .

Sosul:pasam sau bleduim toate ingredientele, fara fierbere.

Topingul:Feliem ciupercile si le calim in putin ulei .Masilinele le taiem rondele ,portionam muchiuletul si dam pe razatoare cascavalul.

Asamblare :Pe blat intindem 4-5 linguri de sos asezam topingul apoi presaram un strat generos de cascaval .O coacem la foc mediu pe randul de sus al cuptorului .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ana 1

27.06.2010, 07:47

Nadina vrea vineva sa-i refaca vre-un set ceva .Multumesc frumosNumai o frustrata poate face asta ,fara sa-si motiveze fapta!

Rocsi 1

27.06.2010, 11:15

multumesc ana draga...pai sa stii ca sunt hoti pe aici de furculite dar lasa noi sa fin sanatoase sa putem gati in continuare

ana 1

27.06.2010, 11:24

Eu gatesc pentru familie si precierile lor conteaza cel mai mult pentru mine! Cat despre hotii de furculite, poate sunt frustrati... nu cred ca un Jamie Oliver ne-ar analiza noua retetele, sunt doar amatori sau poate nici nu stiu sa gateasca.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa