Pizza a la Vittorio

de antohecristina in Pizza, 11 Oct 2013 | 349 vizualizari

 

O pizza pe care poti sa o prepari rapid cand iti este foame si nu ai mult timp la dispozitie

 

INGREDIENTE

  • un blat pizza
  • un carnacior picant
  • 100 g salam
  • 150 g muschi file
  • un ardei rosu
  • ceapa taiata feliute subtiri
  • masline
  • sos de rosii cu oregano
  • ketchup Univer
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza a la Vittorio:

Se unge blatul de pizza cu sosul de rosii amestecat cu oregano, apoi se adauga feliutele de carnacior picant, salamul,muschiul file.Se decoreaza cu feliile de ardei,ceapa si cu masline.Se pune la cuptor pentru aproximativ 15 minute. O servim cu ketch-up Univer ,care ii pune in evidenta aromele.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Nu acoperii blatul de pizza in totalitate.

2

Toate ingredientele pentru pizza ar trebui sa fie gata in acelasi timp.

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

12.10.2013, 01:10

Panacris 1

12.10.2013, 10:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21