Pizza ai peperoni (Pizza de post cu ardei grasi )

de JustLoveCookin in Pizza, 26 Noi 2010 | 4053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o tava de cuptor de pizza subtire si crocanta:
  •  - aluat pentru pizza
  • -3 ardei grasi (eu am folosit unul rosu,unul verde si unul galben)
  • -150 g suc de rosii
  • -1 ceapa
  • -oregano
  • -busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza ai peperoni (Pizza de post cu ardei grasi ):

Intindem aluatul cu mainile in tava iar cu dosul unei linguri imprastiem putin ulei de masline peste tot aluatul.Adaugam apoi sosul de rosii, presaram putin oregano si busuioc si il lasam pana pregatim topping-ul.

Ardeii grasi ii spalam, ii curatam de samburi si ii taiem feliute.Intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline punem un catel de usturoi intreg si il lasam pana devine auriu.

Acum adaugam ardeii taiati feliute si ii sotam cateva minute, spre sfarsit adaugand si putina sare.

Punem tava in cuptorul incins la maxim (de obicei 250 grade) si o lasam 7-8 minute.

Scoatem catelul de usturoi si stingem focul sub ardei.

Taiem feliute subtiri o ceapa si o lasam deoparte.

Dupa cele 7-8 minute scoatem tava din cuptor,imprastiem deasupra feliutele de ceapa crude, si ardeii grasi sotati.

Eu am pus si mozarella,insa a fost alegerea mea, se poate pune sau nu,depinde de gusturi.

Aceasta este o pizza vegetariana sau de post.E de o bunatate rara… Eu nu mancam decat pizza margherita, fiindca nu imi plac cele cu carnati,prosciutto sau alte carnuri.Insa pizza cu ardei grasi facuta in felul asta,m-a facut sa imi schimb parerea.Incercati-o si nu o sa va para rau.

 

COMENTARII (6)

Sylvia

Sylvia 1

26.11.2010, 18:32

Excelent arata

JustLoveCookin

JustLoveCookin 1

26.11.2010, 23:33

multumesc sylvia

Geanina87

Geanina87 1

16.11.2012, 21:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!