Pizza "all my family"

de cccris in Pizza, 17 Feb 2010 | 3766 vizualizari

 

E o pizza pe gustul familiei mele, fara mezeluri pline de prostii, cu carnita proaspata si niste cirnati speciali de oaie.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:  
  • 1,5 lingura ulei
  • 2 lingurite sare
  • 320ml apa
  • 640gr faina
  • 5gr drojdie
  • Ingrediente topping:
  • un castronel suc de rosii
  • 2 lingurite de busuioc in ulei ( sos agnesi pesto verde )
  • 1 bucata maricica de mozzarela
  • 4 pulpe pui
  • 2 cirnati oaie picanti
  • o cutie ciuperci
  • jumatate de cutie porumb boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "all my family":

Se face aluatul la masina de paine sau manual, se lasa la crescut 30min si se intinde pe o foaie de copt cit tava mare de la cuptor. Marginile se ingroasa putin cu mina, sa arate ca o bordura, pentru a nu se scurge continutul.Se mai lasa la crecut 20 min.

Pulpele de pui le-am pus intr-o cratita cu capac si le-am lasat pina s-au facut, doar le-am mai intors de citeva ori. Am luat carnea de pe oase si am taiat-o bucatele. Cirnatii i-am fiert sa mai scap de grasime si i-am taiat feliute.

Am presarat busuioc pe blatul stropit cu putin ulei, am amestecat sucul de rosii cu busuiocul in ulei si am uns blatul cu el. Am rupt bucatele de mozzarela si le-am imprastiat prin tava. Am adaugat restul ingredientelor.

Am pus pizza in cuptorul incins la 200 grade pina s-a rumenit blatul. Am verificat din cind in cind sa nu se arda aluatul.

TIPS-URI

1

Eu am pus doar pe o parte cirnatii picanti sa poata minca si cel mic, intr-o parte mai putine ciuperci pentru cel mare, doar e pizza all my family

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "all my family"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida pe aluat cumparat