Pizza "Altfel"

de madi_marin in Pizza, 27 Ian 2010 | 47737 vizualizari

 

E delicioasa.....

 

INGREDIENTE

  • 250 g mezel ( eu am avut o sunca crud - uscata)
  • 4 oua
  • 100 g telemea rasa marunt
  • branza cu mucegai ( sau cascaval)
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 10 felii paine + 4 felii
  • condimente pentru pizza
  • ceapa verde (eu am avut uscata)
  • sare
  • piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Altfel":

Se desface bulionul in apa si se amesteca cu condimentele pentru pizza si cu putina sare. Cele 4 felii (de preferat paine mai veche ) se taie cuburi si se dau rapid prin sosul de rosii. Se aseaza frumos pe fundul castronului termorezistent uns cu putin ulei si tapetat cu faina. Deasupra se toarna mai putin de jumatate din ouale batute ca pentru omleta, se presara ceapa verde, putina branza rasa, jumatate din cantitatea de mezel maruntit.

Peste ce am pregatit inainte se aseaza feliile intregi unse cu suc de rosii preparat inainte si cu putin ou batut . Pe fiecare felie se pune cate o felie intreaga de mezel. Se stropesc cu restul de suc de rosii, se pun cubulete de branza cu mucegai (sau cascaval), se presara iar cu ceapa verde si piper si se da castronul la cuptor pentru 20-25 de minute. Se serveste cu ketchup.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza "Altfel"-0
Pizza "Altfel"-1
Pizza "Altfel"-2
Pizza "Altfel"-3
Pizza "Altfel"-4
Pizza "Altfel"-5
Pizza "Altfel"-6
Pizza "Altfel"-7
Pizza "Altfel"-8
Pizza "Altfel"-9
Pizza "Altfel"-10
Pizza "Altfel"-11
Pizza "Altfel"-12
Pizza "Altfel"-13
Pizza "Altfel"-14
Pizza "Altfel"-15
Pizza "Altfel"-16
Pizza "Altfel"-17
Pizza "Altfel"-18

COMENTARII (30)

reisnaor_2006 1

18.06.2014, 13:57

asa o face si mama mea,felicitari,da bunaaaaaaaaa eeeeeeeee

DanaModog 1

04.01.2015, 02:50

Ce inventiv foarte tare! Mi-ai dat o idee buna!

Panacris 1

18.06.2015, 07:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04