Pizza asortata cu somon

de Sylvia in Pizza, 16 Iun 2010 | 2254 vizualizari

 

Pentru ca a fost seara de pizza am profitat de ocazie si am testat o noua reteta, am adaugat in plus de ce puneam de obicei somon afumat si a iesit excelenta.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de aluat de pizza  facut din :
  • 500 grame de faina,
  • 25 grame drojdie,
  • o lingurita miere,
  • 250 ml apa,
  • sare.
  •  Pt garnisit pizza avem nevoie de :
  • o bula de mozzarella proaspata,
  • cateva linguri de cascaval ras si cateva felii de cascaval,
  • o lingura de sos de rosii,
  • oregano,
  • o mana buna de ciuperci champinion, 
  • cateva rondele de chorizo,
  • o felie de jambon taiat feliute
  • 100 grame de somon afumat taiat bucatele.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza asortata cu somon:

 Aluatul dupa ce se framanta bine si se lasa la dospit 30 de minute se tine la frigider macar 30 de minute, iese mult mai fraged si creste mai bine la copt.

Se intinde foaia de pizza si se garniseste cu sosul de rosii peste care se pune oregano si branzeturile.

 Punem apoi un strat de ciuperci si facem trei parti fiecare cu alta aroma, punem pe una rondelel de chorizo, pe alta jambonul si pe ultima bucatile de somon. Mai presaram putine ierburi aromate si e gata pentru pus la cuptor.

  Se  da la cuptorul preincalzit la 220 de grade  pentru 15-18 minute depinde cat de crocanta o doriti. A iesit super gustoasa si aromata, partea cu somon a fost ceva mai buna am zis eu , pacat ca era tarziu si poza nu a iesit foarte bine  dar poate reusesc sa va tentez .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza asortata cu somon 37614
retete culinare - Pizza asortata cu somon 37615
retete culinare - Pizza asortata cu somon 37616
retete culinare - Pizza asortata cu somon 37617
retete culinare - Pizza asortata cu somon 37618

COMENTARII (25)

Sylvia 1

17.06.2010, 10:41

Si eu ti-am admira pizza ta super buna cu somon, ma tenteaza sa fac zilele astea o tarta sarata cu file de anchois. Multumesc de laude si retetele tale merita toate furculitele din lume

Bucataras Medi 1

17.06.2010, 10:46

Deja ma abonez la aceasta tarta cu file de anchois

mena29 1

17.06.2010, 23:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18