Pizza by me

de Adele in Pizza, 21 Mar 2014 | 2378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • Sare (o lingurita)
  • Drojdie (50 gr)
  • 2 linguri ulei (de masline )
  • Apa calda (250 ml)
  • Suc de rosii (400 gr,sau 4 rosii ),usturoi,busuioc,
  • Sunca presata.
  • Masline negre.
  • Cascaval.
  • Parmezano ras.
  • Ricotta sau branza de vaci ,urda.(100 gr)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza by me:

Se prepara un aluat din faina ,drojdie ,sare ,apa si ulei.Se pune deoparte si se lasa pentru o ora la crescut. Intre timp pregatim sucul de rosii,punand pe foc o cratita cu 2 linguri de ulei de masline si un catel de usturoi,se adauga rosiile (conserva ,proaspete taiate bucatele ).Se lasa la foc mic 10/15 minute.

Aluatul crescut se imparte in doua ,cu fiecare bucata de prepara o foaie subtire de aprox. 1 cm. Se adauga jumatate de suc de rosii (astfel sucul il impartim in doua). Se intinde uniform ,se adauga sunca taieta bucati ,maslinele ,cu o lingura se fac cateva gramajoare de ricotta (sau al tip de branza) de ici colo ,se adauga parmezano si cascavalul. Inchidem bordurile si incepem se rulam cat mai strans. Luam un cutit  si taiem portii de 3 cm ,fiecare bucata o intoarcem si o asezam cu compozitia in sus,intr-o tava,deja pregatita .Procedam la fiecare bucata pana se termina.In tava nu le asezam aproape una de alta pentru a nu se lipi.Se da la cuptor pana se rumenesc bine (aproximativ 25 de min) la 180 °.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza by me-0
Pizza by me-1

COMENTARII (11)

Adele 1

22.03.2014, 20:34

laura_n 1

23.03.2014, 11:37

bun venit!

Adele 1

23.03.2014, 12:06

Bine v-am gasit

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04