Pizza Capriciosa

de mirela0911 in Pizza, 15 Ian 2012 | 5077 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt. blat:
  • 600g faina alba
  • 1 lgt. sare
  • 3 lg ulei
  • 20g drojdie proaspata
  • 1 lgt. zahar
  • apa calduta cat cuprinde
Pt. toppig:
  • 10 felii sunca
  • 5-6 ciuperci champignon proaspete
  • ardei 
  • masline
  • ceapa rosie
  • mozzarela
  • sos de rosii
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Capriciosa:

Se cerne faina, se adauga sarea si uleiul, iar in mijloc se toarna maiaua obtinuta din drojdie, zahar, faina si putina apa calduta. Se framanta un aluat potrivit de moale (sa nu se lipeasca de degete) adaugand apa calduta atat cat cere aluatul. Se lasa la crescut.

Se intinde un aluat de dimensiunea tavii cuptorului. Se unge cu sosul de rosii amestecat cu oregano. Deasupra se aseaza sunca taiata dupa preferinte, ciupercile taiate feliute, rondele de ardei, maslinele, ceapa taiate rondele/felii si se rade deasupra mozzarela. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza Capriciosa-0
Pizza Capriciosa-1
Pizza Capriciosa-2
Pizza Capriciosa-3
Pizza Capriciosa-4
Pizza Capriciosa-5

COMENTARII (40)

mamaieelena

mamaieelena 1

16.01.2012, 17:36

ce buna e pizza

anomisana

anomisana 1

22.01.2012, 11:27

pizza...bună, bună

mirela0911

mirela0911 1

23.01.2012, 19:19

mamaie anomisana va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!