Pizza Capriciosa

de Dea_Dea in Pizza, 17 Sep 2013 | 12377 vizualizari

 

De cand a aflat sotul ca avem un alt concurs , seara numai pizza ii trebuie :))

 

INGREDIENTE

ALUAT
  • 4-5 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 100 ml apa
  • 10 gr drojdie proaspata
  • o lingura ulei
SOS:
  • 100-150 ml ketchup facut in casa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
MAI AVEM NEVOIE DE
  • 200 gr sunca
  • 5-6 ciuperci
  • un ardei rosu
  • un ou
  • 150 gr cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Capriciosa:

Aluat:

Faina si sarea se pun in castron.Drojdia se dizolva in apa calduta.Se adauga pe rand apa , pana obtinem un aluat ce poate fi intins. Se adauga uleiul se framanta pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.

Sos:

Ketchup-ul se pune in tigaie , se adauga sare , piper, busuioc , oregano si se da in clocot.

Ciupercile, sunca si ardeiul se taie felii, cascavalul se rade, oul se bate cu furculita.


Asamblare

Se presara masa cu faina , se intinde foaie si se pune in tava.Se pune sosul se rosii, sunca, ciupercile si ardeiul.Se toarna oul batut si deasupra de pune cascavalul ras.

Se da la cuptor 20 -25 min.

 

TIPS-URI

1

Se pot pune masline.

2

Daca aluatul este prea moale se mai adauga faina.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza Capriciosa 260724
retete culinare - Pizza Capriciosa 260725
retete culinare - Pizza Capriciosa 260726
retete culinare - Pizza Capriciosa 260727
retete culinare - Pizza Capriciosa 260728
retete culinare - Pizza Capriciosa 260729
retete culinare - Pizza Capriciosa 260730
retete culinare - Pizza Capriciosa 260731
retete culinare - Pizza Capriciosa 260732

COMENTARII (23)

Dea_Dea 1

17.09.2013, 20:39

Dau dau

Lia_ 1

18.09.2013, 00:06

capriciosa da' stie ea de ce

Giana 1

17.06.2014, 15:56

Ne place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D