Pizza Carbonara

de gaby_gabytza in Pizza, 30 Sep 2013 | 7023 vizualizari

 

by miha

 

INGREDIENTE

  • aluat
  • 400 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 linguri ulei masline
  • 200 ml apa calduta
  • 1 lgt sare
  • 1/2 lgt zahar
  • umplutura
  • 100 g bacon
  • 150 g smantana
  • 50 g cascaval
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • ketchup univer
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Carbonara:

Drojdia o amestecam cu zaharul, putina apa caldutia si o lingura faina. Intr-un bol amestecam faina cu sarea, facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia si restul de ingrediente. Incepem sa framantam un aluat elastic si nelipicios. Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul

Intre timp prajim baconul. Intr-un bol amestecam smantana cu laptele, galbenusurile, cascavalul ras, sare si piper dupa gust

Intindem coca intr-o foaie de cca 1 cm grosime, adaugam baconul deasupra si amestecul de smantana. Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos.

Eu am adaugat putin cascaval ras deasupra inainte sa dau la cuptor. Se serveste cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

nadea68 1

30.09.2013, 18:54

Rocsi 1

30.09.2013, 21:42

Super

- Andreea - 1

01.10.2013, 11:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sardele si sardine