Pizza casei

de sabiradu in Pizza, 14 Sep 2013 | 1141 vizualizari

 

o pizza delicioasa ,adorata de copii

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o pizza mica
  • 250 g faina
  • 100 g cascaval
  • 100 g masline
  • 100 g ciuperci
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • apa calduta pentru aluat
  • verdeturi italiene,busuioc,oregani,cimbru (pentru sos)
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri ulei
  • 200 g kaizer si salam victoria
  • ketchup dulce sau picant
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Framantam un aluat din faina,drojdie ,apa ,sare si verdeturi italiene.Il lasam la dospit cca 30 de minute apoi il intindem si il ungem cu sosul de rosii.

Pentru sos punem pe foc intr-un vas uleiul,pasta de toamte,adaugam 150 ml apa si verdeturi italiene.Apoi lingurita de zahar .Lasam sa fiarba putin sosul si dupa ce se raceste ungem blatul cu el .

Peste blatul uns cu sos adaugam ,salamul ,kaizerul ,ciupercile si maslinele.La final presaram cascavalul ras si dam pizza la cuptor ptr cca 20-25 de minute in functie de intensitatea cuptorului. Dupa coacere punem ketchup si o servim calda. 

 

COMENTARII (7)

Lia_ 1

15.09.2013, 16:42

poti sa participi cu ea la concursul Univer

e buna

sabiradu 1

15.09.2013, 17:09

Trebuie inscrisa undeva?? Coincidenta mare este ca si azi tot pizza au vrut copii ,abia astept sa o coc .Si parca as mesteri si una cu ton

miki_a 1

11.03.2016, 15:12

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04