Pizza casei

de Xandrinne in Pizza, 12 Oct 2013 | 2934 vizualizari

 

Asta e combinatia de ingrediente care ii place sotului meu :)

 

INGREDIENTE

  • 300 ml faina,
  • 150 ml apa,
  • drojdie proaspata (cat o nuca),
  • 1 lingurita sare,
  • 1 lingurita zahar,
  • 2 linguri ulei,
  • sos de rosii,
  • 200 g salam,
  • 150 g muschi,
  • 1 fir cabanos,
  • branza rasa (cas pus cu sare, pentru iarna), dupa gust,
  • cascaval ras,
  • 2 ardei grasi rosii,
  • 2-3 rosii,
  • 1 ou,
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate de ora, la loc cald, ferit de curent.

Taiem cubulete salamul si muschiul, feliem cabanosul, radem branza, cascavalul, feliem rosiile, taiem julienne ardeii.

Intindem foaia de aluat in tava unsa cu ulei. Punem peste aluat sos de rosii (eu acopar bine foaia cu sos, caci asa e comanda :D); in sos obisnuiesc sa pun si niste oregano. Presarem peste aluat cubuletele de de salam si muschi, presaram branza, feliile de cabanos, feliile de rosii si fasiile de ardei. Turnam peste pizza oul batut (v-am zis, asa e comanda), stropim cu sos de rosii, presaram cascavalul ras si coacem 25-30 de minute (in functie de cuptor).

Pe final adaugam frunzulite de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Xandrinne 1

13.10.2013, 08:01

FlaviaD 1

13.10.2013, 16:19

Lia_ 1

13.10.2013, 23:34

asta e alta bunacoine ca m-am apucat de citit de sus in jos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza Hawai