Pizza casei

de Alexandra Burz in Pizza, 22 Feb 2014 | 4732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr aluat pizza
  • 100 gr jambon afumat
  • 100 gr salam vara uscat
  • 150 gr muschi file de porc afumat
  • 300 gr ciuperci din conserva
  • 150 gr masline fara sambure
  • 100 gr mozzarela
  • 50 gr cambernet
  • 200 gr cascaval ras
  • oregano
  • ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

Intindem aluatul de aproximaiv 1 cm grosime si in punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem ketchup, intindem uniform, adaugam oregano si restul ingredientelor treptat, astfel incat deasupra sa fie cascaval.

Dam la cuptor pentru aproximativ 25 - 30 minute.

TIPS-URI

1

se poate face de post cu legume, sau delicioasa si cu peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza traditionala