Pizza "Casei"

de Dea_Dea in Pizza, 9 Mai 2014 | 3630 vizualizari

 

Ne rea dor de pizza :))

 

INGREDIENTE

ALUAT:

  • 14-15 linguri faina
  • sare
  • jumatate de pachetel de drojdie proaspata
  • 250-300 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei

SOS:

  • 3-4 linguri de pasta de rosii
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

MAI AVEM NEVOIE DE

  • 200 gr sunca
  • 200 gr salam
  • jumatate de piept de pui
  • un ardei gras rosu
  • masline negre
  • ciuperci
  • 200 gr cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Casei":

Faina se pune in castron si sarea. Drojdia se dizolva in putin apa calduta si se pune peste faina. Adaugam apa pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final punem uleiul , framantam pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.

Sos: Apa cu pasta de rosii se amesteca si condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano.

Taiam cubulete pieptul de pui si sunca, taiem felia de salam in doua, ardeiul il feliem.

ASAMBLARE:

Eu am facut doua tavi !! Se ia jumatate de aluat , se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se pune in tava cu hartie de copt. Se unge cu sos , se pue salamul, sunca si pieptul de pui , apoi punem ciupercile, ardeiul, maslinele si desupra cascaval ras.Se da la cuptorul preincalzit 30 min .

TIPS-URI

1

Se poate inlocui cu ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Casei"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (13)

laura_n 1

09.05.2014, 13:40

sincer, si mie mi-e cam pofta )

Dea_Dea 1

09.05.2014, 14:19

Haiii mai ca nu am mai facut de mult

Rocsi 1

09.05.2014, 19:46

Sa stii ca nu am facut de mult si as manca

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza XXL cu blat pufos