Pizza cheesy bites

de nadina73 in Pizza, 13 Iul 2010 | 2908 vizualizari

 

Ela sper ca poti citi numele, nu e pus de mine. De foarte mult timp am vazut reteta acesta pe net si i-am pus gand rau acestei pizza si am tot zis lasa ca o fac si o fac. Acum i-a venit randul,cu putine modificari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 500 faina
  • 20 g drojdie
  • 200 apa calduta
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura de zahar
  • 50 ml ulei masline
  • 50 g unt(nu era in reteta)
  • Umplutura:
  • sos rosii
  • ciuperci 2 bucati eu am pus din congelator shiitake
  • sunca 150 g
  • mozzarella 200 g
  • 3 feliute de cascaval
  • salam subtire
  • crema de branza 3 linguri
  • rosii chery 8-10 bucati
  • oregano
  • ardei rosu 1 feliuta
  • busuioc
  • praf de usturoi
  • 2 linguri de unt topit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cheesy bites:

Se framanta aluatul pentru blat si se lasa la dospit.

Dupa ce a dopit se imparte aluatul aproximativ in jumatate. Din partea cea mai mica am intins o foaie si am taiat-o rotund pe care am pus-o intr-o tava rotunda unsa cu unt ,sa nu fie pana in marginea tavii, se lasa 3 cm, asa se zice in reteta, eu nu am respectat exact distanta.

Din cealalta bucata de aluat se intinde foaie subtire si se taie patratele de 6/6 in care se pune mozarella si se aduna apoi cele 4 capete ca un plic apoi se aseaza pe marginea tavii putin suprapusa peste foaie rotunda.

Se procedeaza la fel pana se termina aluatul. Mie mi-au iesit 16 pliculete.

Dupa ce am terminat cu pliculete, se umple mijlocul cu putina pasta de tomate si oregano apoi sunca taiata,bucatele de cascaval,salam taiat foarte fin,ciupercile taiate bucatele,putina mozzarella ,crema de branza, ardei rosu taiat cubulete si 3 frunze de busuioc proapete(da o aroma buna)

Se topesc cele 2 linguri de unt apoi se amesteca cu busuioc ,oregano si praful de usturoi si se ung bine pliculete cu mozzarella dupa care eu am pus cate 1/2 rosie cherry pe fiecare pliculet si fasii de cascaval pe mijloc (ma rog, cum va place)

Se da tava la cuptor pentru aproximativ 25-30 minute

Este grozava ,incercati-o.

PS: compozitia de aluat s-ar putea sa va fie multa depinde de tava cat de mare e ,daca nu faceti doua din compozitie sigur va ies

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cheesy bites 41487
retete culinare - Pizza cheesy bites 41488
retete culinare - Pizza cheesy bites 41489
retete culinare - Pizza cheesy bites 41490
retete culinare - Pizza cheesy bites 41491
retete culinare - Pizza cheesy bites 41492
retete culinare - Pizza cheesy bites 41493
retete culinare - Pizza cheesy bites 41494
retete culinare - Pizza cheesy bites 41495
retete culinare - Pizza cheesy bites 41496
retete culinare - Pizza cheesy bites 41497
retete culinare - Pizza cheesy bites 41498
retete culinare - Pizza cheesy bites 41499

COMENTARII (26)

nadina73 1

16.07.2010, 18:19

bianca das-i bataie repede si la treaba ca e super buna si chair merita

mena29 1

17.07.2010, 22:33

nadina73 1

18.07.2010, 01:27

mena cu tot dragu ,se poate pt fata lui mama

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D