Pizza cu afumatura

de Constelatialeu in Pizza, 16 Dec 2013 | 5200 vizualizari

 

Din categoria ''noi n-am mai mancat o pizza de cand hau''....deci presteaza Clementino ca prea tragi mata de coada ( MOtane ,am zis mata,adica ea).......asa ca, hocus pocus uite pizza, nu e pizza

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 40 g drojdie proaspata
  • 400 g afumatura -rulada afumata din pulpa de pors si piept de porc afumat cu usturoi
  • sos de pizza Univer
  • 50 g masline
  • sare
  • 150 ml lapte 1 lingurita zahar
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu afumatura:

Intr-un castron punem faina,in mijloc faramam drojdia,adaugam o lingurita zahar si putin lapte caldut,amestecam un pic si lasam sa creasca cca 10 min.Cand a crescut maiaua adaugam restul de lapte,un pic de sare si incepem sa framantam,adaugand si 50 ml ulei.Framantam cca 15 min si apoi lasam sa creasca 1 ora.

Taiem afumatura in bucatele mai mici,la fel si maslinele.Batem bine ouale,adaugam sare si piper,apoi afumatura,maslinele si sosul de pizza,omogenizam.

Dupa ce a crescut aluatul il intindem in tava,punem umplutura si intindem sa acopere toata suprafarta,radem cascaval si dam tava la cuptor.Se serveste cu kechup....pam-pam...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

_Alina_ 1

17.12.2013, 11:57

DIANA B 1

17.12.2013, 14:26

Stii ce intrebare am avut azi la gasirea unui ornament ? Daca tie-ti place rucola , altceva , sau coastele porc ce crezi , am stiut ?

Constelatialeu 1

17.12.2013, 20:32

Ramurica, eu zic ca ai stiut,doar sunt de belea cu coastele mele...

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Semilune si Cosulete gustoase