Pizza cu afumatura

de Constelatialeu in Pizza, 16 Dec 2013 | 2539 vizualizari

 

Din categoria ''noi n-am mai mancat o pizza de cand hau''....deci presteaza Clementino ca prea tragi mata de coada ( MOtane ,am zis mata,adica ea).......asa ca, hocus pocus uite pizza, nu e pizza

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 40 g drojdie proaspata
  • 400 g afumatura -rulada afumata din pulpa de pors si piept de porc afumat cu usturoi
  • sos de pizza Univer
  • 50 g masline
  • sare
  • 150 ml lapte 1 lingurita zahar
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu afumatura:

Intr-un castron punem faina,in mijloc faramam drojdia,adaugam o lingurita zahar si putin lapte caldut,amestecam un pic si lasam sa creasca cca 10 min.Cand a crescut maiaua adaugam restul de lapte,un pic de sare si incepem sa framantam,adaugand si 50 ml ulei.Framantam cca 15 min si apoi lasam sa creasca 1 ora.

Taiem afumatura in bucatele mai mici,la fel si maslinele.Batem bine ouale,adaugam sare si piper,apoi afumatura,maslinele si sosul de pizza,omogenizam.

Dupa ce a crescut aluatul il intindem in tava,punem umplutura si intindem sa acopere toata suprafarta,radem cascaval si dam tava la cuptor.Se serveste cu kechup....pam-pam...

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu afumatura-0
Pizza cu afumatura-1
Pizza cu afumatura-2
Pizza cu afumatura-3
Pizza cu afumatura-4
Pizza cu afumatura-5
Pizza cu afumatura-6
Pizza cu afumatura-7
Pizza cu afumatura-8
Pizza cu afumatura-9
Pizza cu afumatura-10
Pizza cu afumatura-11
Pizza cu afumatura-12

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (32)

_Alina_ 1

17.12.2013, 11:57

DIANA B 1

17.12.2013, 14:26

Stii ce intrebare am avut azi la gasirea unui ornament ? Daca tie-ti place rucola , altceva , sau coastele porc ce crezi , am stiut ?

Constelatialeu 1

17.12.2013, 20:32

Ramurica, eu zic ca ai stiut,doar sunt de belea cu coastele mele...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04