Pizza cu aluat de paine

de COSTEO in Pizza, 4 Apr 2013 | 11145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 2 oua
  • 1 cub drojdie
  • 100 gr carnati afumati
  • 100 pastrama
  • 150 gr sunca presata
  • 1 rotita cascaval
  • 3-4 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • suc rosii
  • 1 ardei gras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat de paine:

Se face aluat ca pentru paine .Adica intr-un castron se pune cantitatea de faina precizata facem o gaura in mijloc apoi punem sare ,1 ou si drojdia cu putina apa calduta si apoi framantam bine ,la framantat mai adaugam si putin ulei si se lasa sa creasca aluatul, apoi il intindem si il punem intr-o tava intinsa.Tava se unge cu un strop de ulei si se pune hartie de copt.

Dupa ce am intins aluatul in tava batem un ou bine si punem suc de rosi peste el si iar mestecam,se unge aluatul din tava cu oul si sucul de rosii.

Cascavalul il dam pe razatoarea mare si il presaram pe toata portiunea de aluat.

Sunca presata, si pastrama se taie fasii ,dar nu prea subtiri, mai groase si putin mai late si se pun peste tot aluatul.Carnatii se taie rondele si punem peste blat.

La sfarsit se mai pune o tura de cascaval si se stropeste cu suc de rosii,si firele de ceapa verde,ardel gras taiat fasii.

Se da la cuptor pt jumatate de ora la 170 grade.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

COSTEO 1

05.04.2013, 22:03

Da asa este ai mare dreptate,pt ca iese si mai bun,mie unul nu prea imi place cu blat cumparat

RuxyRux 1

05.04.2013, 22:04

Normal...nimic nu se compara cu ce prepari in casa mai ales ca stii exact ce pui!

COSTEO 1

05.04.2013, 22:47

de exemplu eu nu ma agit sa mananc prajituri de la cofetarie pt ca sunt prea dulci si nu sti cum sunt facute.Sunt mai bune de casa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza