Pizza cu aluat de paine

de COSTEO in Pizza, 4 Apr 2013 | 4592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 2 oua
  • 1 cub drojdie
  • 100 gr carnati afumati
  • 100 pastrama
  • 150 gr sunca presata
  • 1 rotita cascaval
  • 3-4 fire ceapa verde
  • sare
  • piper
  • suc rosii
  • 1 ardei gras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat de paine:

Se face aluat ca pentru paine .Adica intr-un castron se pune cantitatea de faina precizata facem o gaura in mijloc apoi punem sare ,1 ou si drojdia cu putina apa calduta si apoi framantam bine ,la framantat mai adaugam si putin ulei si se lasa sa creasca aluatul, apoi il intindem si il punem intr-o tava intinsa.Tava se unge cu un strop de ulei si se pune hartie de copt.

Dupa ce am intins aluatul in tava batem un ou bine si punem suc de rosi peste el si iar mestecam,se unge aluatul din tava cu oul si sucul de rosii.

Cascavalul il dam pe razatoarea mare si il presaram pe toata portiunea de aluat.

Sunca presata, si pastrama se taie fasii ,dar nu prea subtiri, mai groase si putin mai late si se pun peste tot aluatul.Carnatii se taie rondele si punem peste blat.

La sfarsit se mai pune o tura de cascaval si se stropeste cu suc de rosii,si firele de ceapa verde,ardel gras taiat fasii.

Se da la cuptor pt jumatate de ora la 170 grade.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu aluat de paine-0
Pizza cu aluat de paine-1
Pizza cu aluat de paine-2
Pizza cu aluat de paine-3

COMENTARII (27)

COSTEO

COSTEO 1

05.04.2013, 22:03

Da asa este ai mare dreptate,pt ca iese si mai bun,mie unul nu prea imi place cu blat cumparat

Rux

Rux 1

05.04.2013, 22:04

Normal...nimic nu se compara cu ce prepari in casa mai ales ca stii exact ce pui!

COSTEO

COSTEO 1

05.04.2013, 22:47

de exemplu eu nu ma agit sa mananc prajituri de la cofetarie pt ca sunt prea dulci si nu sti cum sunt facute.Sunt mai bune de casa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paine cu masline si fulgi de ovaz

de Rocsi 9

Paine cu masline...

ieri la 21:23

Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval

de Rux 9

Briose din...

ieri la 19:37

Negresa cu glazura de ciocolata

de Aletta 4

Negresa cu...

ieri la 16:55

Friptura de porc in sos dulce acrisor

de stefy_a 3

Friptura de porc...

ieri la 12:01