Pizza cu bacon

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 6 Apr 2011 | 2565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g faina
  • 125 g apa calduta
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 5 g drojdie uscata
  • 1 lingura chimen
  • Topping:
  • 6 felii bacon
  • 2 ciuperci
  • 5 masline
  • ardei colorat
  • cateva fire de ceapa verde
  • 2 linguri sos de rosii
  • oregano

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu bacon:

Intr-un castron adanc se pune faina amestecata cu zaharul,drojdia si sarea,in mijloc se face o adancitura si se pune apa caldutasi uleiul.Se framanta un aluat neted,se adauga chimenul.Se acopera aluatul cu un prosop de bucatarie si se lasa la dospit,la loc cald,45 minute. Aluatul dospit se intinde intr-o foaie potrivit de groasa,lasandu-se pe margini o bordura.
O tava se unge cu ulei si se aseaza foaia de aluat;se unge cu sos de rosii si se presara oregano.

Se aseaza ardeiul,feliile de ciuperci,maslinele,feliile de bacon si deasupra cascaval(al meu nu prea s-a topit,dar la gust a fost delicios :P) Tava se introduce la cuptorul preincalzit aprox 25 minute sau pana se rumenesc marginiile.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu bacon 96881
retete culinare - Pizza cu bacon 96882
retete culinare - Pizza cu bacon 96883
retete culinare - Pizza cu bacon 96884
retete culinare - Pizza cu bacon 96885
retete culinare - Pizza cu bacon 96886
retete culinare - Pizza cu bacon 96887
retete culinare - Pizza cu bacon 96888

COMENTARII (17)

horia 1

12.04.2011, 21:12

nu numai ca esti o bucatareasa desavarsita,dar mai esti si-un fotograf profesionist! minunata pizza,incredibila prezentare,imi place.multumim!

Pasiune pentru bucatarie 1

12.04.2011, 22:07

horia iti multumesc,nu sunt fotograf profesionist dar incerc sa fac poze cat mai bune pentru a reflecta cat mai bine ce e in farfurie

adry88 1

25.05.2011, 22:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D