Pizza cu blat crocant

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 8 Feb 2010 | 4982 vizualizari

 

Blatul acesta il folosesc foarte des cand fac pizza.L-am gasit intr-o carte cu retete pt pizza

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 500 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata(sau 1 cubulet de 25 g)
  • sare
  • TOPPING
  • salam
  • sunca
  • muschi
  • ciuperci
  • masline
  • ardei
  • cascaval
  • ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat crocant:

Faceti un aluat din ingredientele de mai sus,manual sau la masina de paine,si lasati la dospit pana isi dubleaza volumul.Cand este gata infainati planseta si impartiti aluatul in 3.Fiecare bucatica o intindeti si o decupati cu forma in care faceti un cerc rotund(eu am facut in baza formei de tort cu peretii detasabili si cu ajutorul acestora am decupat).


Asezam aluatul in forma,il ungem cu ketchup,asezam mezelurile,ciupercile,maslinele si radem cascaval deasupra.Dam la cuptor aprox 15 min


La una dintre ele am spart un ou deasupra.


POFTA BUNA!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu blat crocant 16617
retete culinare - Pizza cu blat crocant 16618
retete culinare - Pizza cu blat crocant 16620

COMENTARII (6)

bebelusa 1

13.04.2010, 22:14

eu am bagat-o la cuptor . e trecut de 18:00 si nu e bine, dar.... ce-o fi o fi

rivka 1

13.04.2010, 22:22

haha bebelusa chiar zilele trecute am vazut la TV ca e o fabula asta ca seara se depune mai mult, in realitate conteaza doar nr de calorii zilnice , noaptea in timpul somnului se arde cica la fel , nu conteaza la ce ore mananci ci cat .
cica...

adry88 1

07.07.2011, 11:08

extraordinar de buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!