Pizza cu blat crocant

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 8 Feb 2010 | 7362 vizualizari

 

Blatul acesta il folosesc foarte des cand fac pizza.L-am gasit intr-o carte cu retete pt pizza

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 500 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata(sau 1 cubulet de 25 g)
  • sare
  • TOPPING
  • salam
  • sunca
  • muschi
  • ciuperci
  • masline
  • ardei
  • cascaval
  • ketchup
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat crocant:

Faceti un aluat din ingredientele de mai sus,manual sau la masina de paine,si lasati la dospit pana isi dubleaza volumul.Cand este gata infainati planseta si impartiti aluatul in 3.Fiecare bucatica o intindeti si o decupati cu forma in care faceti un cerc rotund(eu am facut in baza formei de tort cu peretii detasabili si cu ajutorul acestora am decupat).

Asezam aluatul in forma,il ungem cu ketchup,asezam mezelurile,ciupercile,maslinele si radem cascaval deasupra.Dam la cuptor aprox 15 min

La una dintre ele am spart un ou deasupra.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

bebelusa 1

13.04.2010, 22:14

eu am bagat-o la cuptor . e trecut de 18:00 si nu e bine, dar.... ce-o fi o fi

rivka 1

13.04.2010, 22:22

haha bebelusa chiar zilele trecute am vazut la TV ca e o fabula asta ca seara se depune mai mult, in realitate conteaza doar nr de calorii zilnice , noaptea in timpul somnului se arde cica la fel , nu conteaza la ce ore mananci ci cat .
cica...

adry88 1

07.07.2011, 11:08

extraordinar de buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu piept de pui afumat si cascaval