Pizza cu blat crocant, facut cu vin spumant

de Merisor in Pizza, 16 Sep 2013 | 5540 vizualizari

COMENTARII (44)

angyb 1

16.09.2013, 18:46

tare bine arata

Merisor 1

16.09.2013, 18:49

Cleme, daca n-ai altceva de facut, de ce nu?

Panacris 1

16.09.2013, 18:56

lucy2002 1

16.09.2013, 19:08

Imi place !

Merisor 1

16.09.2013, 19:47

Lavinia 1

16.09.2013, 20:10

ce bine arata !

Lia_ 1

16.09.2013, 20:20

aici era de distractie si comentat mult cu ... "imbatatu" da' sunt prost dispusa ... da' m-a distrat introducerea

f tare asta cu vinul in aluat

nilgun 1

16.09.2013, 20:23

bvooo

Merisor 1

16.09.2013, 20:43

Lia pai eu fac aluaturi si cu bere, deci am deseori ocazia sa ma imbat

Merisor 1

16.09.2013, 20:43

Va multumesc!

Angelina_Elena 1

16.09.2013, 21:01

Foarte buna!

Rocsi 1

16.09.2013, 21:13

Ete la ea a facut pizza cu vin spumant. Da-mi si mie pizza sa ma imbat

Merisor 1

16.09.2013, 21:43

Rocsi, pai nu te imbeti ca nu se simte in aluat

RuxyRux 1

16.09.2013, 22:52

Merisorul meu drag si bun...arata tare tare bine ! Te imbratisez!

Merisor 1

17.09.2013, 10:03

Pup, Ruxy!

Ubulika 1

20.09.2013, 08:18

arata bineeeeeeeee

Aurelia 07_07 1

19.12.2013, 23:07

Pushaa 1

28.01.2014, 15:05

buna tare!!

babi5 1

30.01.2014, 16:34

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie