pizza cu blat de franzela

de Pasiune pentru bucatarie in Pizza, 26 Feb 2010 | 3314 vizualizari

 

o alta reteta preluata de pe blogul lui teo's kitchen(ea si amalia sunt sursa mea de inspiratie)

 

INGREDIENTE

  • - cateva felii de franzela (in functie de cat de mare este tava)
  • - o cana de lapte
  • - sos de tomate
  • - mult busuioc si oregano
  • - ceapa, sunca,salam,ciuperci, ardei, masline (si ce mai doriti pe pizza voastra)
  • - 2 oua
  • - cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pizza cu blat de franzela:

Se pune in tava o hartie de copt si se unge cu unt.Se umezeste fiecare felie de franzela cu lapte(nu foarte mult) si apoi se tapeteaza tava cu feliile, astfet incat sa nu ramana nici un pic de spatiu liber.Se unge bine blatul astfel obtinut cu sos de rosii si se presara muuult busuioc si oregano.Separat, se prajesc ingredientele pt pizza si apoi se pun peste blatul uns cu sos de rosii. Se presara peste cascavalul si se acopera tot cu cele doua oua batute.Se tine 15-20 de min, la cuptorul preincalzit.lasati un pic sa se raceasca si proportionati

pota buna

 

RETETA IN IMAGINI

pizza cu blat de franzela-0
pizza cu blat de franzela-1
pizza cu blat de franzela-2

COMENTARII (3)

madi_marin 1

26.02.2010, 21:30

e rapid de facut aceasta pizza pe felii de paine si e si foarte gustoasa.... sunt fan pizza...oricum ar fi ea....

Pasiune pentru bucatarie 1

26.02.2010, 22:25

adry88 1

07.07.2011, 11:32

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!