Pizza cu blat de paine toast

de Adi in Pizza, 4 Oct 2014 | 17764 vizualizari

 

Am facut aceasta pizza eu si baietii mei, cand Meri a fost plecata la tara.
Nu m-am incumetat sa fac blat asa ca am recurs la aceasta improvizatie, dar tot buna a iesit.
Bineinteles ca am lucrat sub indrumarea telefonica a Mariei mele :)
Mi-au dat si baietii o mana de ajutor.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 12 felii de paine toast cu secara
  • 2 oua
  • 4 linguri lapte
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr salam
  • 200 gr sunca presata
  • 2 carnati de casa
  • 170 gr ciuperci din conserva
  • 1 rosie
  • 200 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • ketchup pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de paine toast:

Se feliaza salamul, sunca presata si carnatii.

Ciupercile se scurg si se mai maruntesc putin.

Cascavalul se da prin razatoarea mare.

Rosia se feliaza si ea.

Intr-o tava(33/43 cm) se aseaza feliile de paine, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata, se mai taie din felii daca este cazul.

Se bat doua oua si se dilueaza cu 4 linguri de lape, apoi se imprastie aceasta compozitie peste feliile de paine si se aseaza ingredientele feliate deasupra, intr-o ordine aleatoare.

Peste acestea se imprastie cascavalul ras urmat de ouale amestecate bine.

Se da tava la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade.

Se serveste cu ketchup picant sau dulce, dupa preferintele fiecaruia.

Eu si baietii am fost multumiti de rezultat, vom mai repeta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de paine toast" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza rapida la tigaie