Pizza cu blat de paine toast

de Adi in Pizza, 4 Oct 2014 | 5772 vizualizari

 

Am facut aceasta pizza eu si baietii mei, cand Meri a fost plecata la tara.
Nu m-am incumetat sa fac blat asa ca am recurs la aceasta improvizatie, dar tot buna a iesit.
Bineinteles ca am lucrat sub indrumarea telefonica a Mariei mele :)
Mi-au dat si baietii o mana de ajutor.

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • 12 felii de paine toast cu secara
  • 2 oua
  • 4 linguri lapte
  • Pentru umplutura:
  • 200 gr salam
  • 200 gr sunca presata
  • 2 carnati de casa
  • 170 gr ciuperci din conserva
  • 1 rosie
  • 200 gr cascaval ras
  • 2 oua
  • ketchup pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de paine toast:

Se feliaza salamul, sunca presata si carnatii.

Ciupercile se scurg si se mai maruntesc putin.

Cascavalul se da prin razatoarea mare.

Rosia se feliaza si ea.

Intr-o tava(33/43 cm) se aseaza feliile de paine, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata, se mai taie din felii daca este cazul.

Se bat doua oua si se dilueaza cu 4 linguri de lape, apoi se imprastie aceasta compozitie peste feliile de paine si se aseaza ingredientele feliate deasupra, intr-o ordine aleatoare.

Peste acestea se imprastie cascavalul ras urmat de ouale amestecate bine.

Se da tava la cuptor pentru 35 de minute la 180 de grade.

Se serveste cu ketchup picant sau dulce, dupa preferintele fiecaruia.

Eu si baietii am fost multumiti de rezultat, vom mai repeta.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu blat de paine toast-0
Pizza cu blat de paine toast-1
Pizza cu blat de paine toast-2
Pizza cu blat de paine toast-3
Pizza cu blat de paine toast-4
Pizza cu blat de paine toast-5
Pizza cu blat de paine toast-6
Pizza cu blat de paine toast-7

COMENTARII (26)

Valclaudia

Valclaudia 1

05.10.2014, 18:02

ce bunatate de pizzaaaaa! Felicitari, arata ca din revista!

claudiaO

claudiaO 1

06.10.2014, 09:55

buna buna buna!!!

-Licurici-

-Licurici- 1

23.06.2015, 08:28

O idee buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!