Pizza cu blat de spaghete

de Lau in Paste, 28 Oct 2015 | 1761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • 3 oua
  • 300 ml lapte
  • 300 g branza de vaci
  • sare
  • piper
  • ardei
  • gusa
  • porumb dulce
  • 200 g cascaval
  • 100 ml suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de spaghete:

Spaghetele le fierbem in apa cu sare timpul indicat pe pachet.Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa.

Intr-un bol amestecam ouale cu laptele,sare,piper,adaugam branza si amestecam bine dupa care adaugam spaghetele si amestecam bine.

Turnam amestecul intr-o tava unsa si tapetata adaugam ardei taiati fasii,gusa taiata felii,porumbul.deasupra adaugam cascavalul ras si sucul de rosii,

Dam la cuptorul incalzit pana ce se topeste cascavalul,

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu blat de spaghete 409726
retete culinare - Pizza cu blat de spaghete 409727
retete culinare - Pizza cu blat de spaghete 409728
retete culinare - Pizza cu blat de spaghete 409729
retete culinare - Pizza cu blat de spaghete 409730
retete culinare - Pizza cu blat de spaghete 409731
retete culinare - Pizza cu blat de spaghete 409732
retete culinare - Pizza cu blat de spaghete 409733

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

Lau 1

29.10.2015, 20:25

noiinbucatarie 1

01.03.2016, 19:16

arata bine

Lau 1

02.03.2016, 19:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55