Pizza cu branza de burduf

de deyutzky in Pizza, 12 Iun 2012 | 2176 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pt blat:
  • 2 oua
  • 2 cani de faina
  • 1 cana de lapte caldut
  • 1/2 cana de ulei
  • sare
  • Pt umplutura:
  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 4 catei de usturoi
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 linguri de unt
  • 2 rosii (una pt sos iar una o punem la sfarsit pe blatul de pizza)
  • 1-2 linguri de bulion
  • oregano
  • piper
  • sare
  • masline
  • sunculita afumata
  • cascaval
  • branza de burduf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza de burduf:

Pregatim aluatul: Intr-un bol punem faina, facem o gaura in mijlocul ei in care punem ouale, laptele,uleiul si sare si framantam bine. Intindem o foaie din aluatul obtinut si o punem intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si unt.

Facem un sos din urmatoarele ingrediente: Intr-o tigaie punem cele 2 linguri de unt la topit, adaugam usturoiul taiat marunt, punem carnea taiata cubulete si le calim cateva minute. Taiem o rosie cubulete mici si o punem in tigaie, adaugam firul de ceapa, punem putina apa, adaugam bulionul, oregano, sare si piper dupa gust.

Peste aluatul din tava adaugam un strat de branza de burduf, punem sosul obtinut, sunculita afumata taiata cubulete mici, maslinele si felii subtiri de rosie (din rosia ramasa). Deasupra punem cacaval ras (jumatate din cantitatea totala de cascaval) si dam la cuptor pt aprox 45 de min la foc mic. Inainte cu 10 min de a fi gata, scoatem pizza din cuptor si presaram restul de cascaval ramas.

Pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu branza de burduf 166805
retete culinare - Pizza cu branza de burduf 166806

COMENTARII (20)

deyutzky 1

15.06.2012, 23:18

geanina

andreea_angelo 1

25.06.2012, 14:45

mmmmmmm ce bine arata.........

deyutzky 1

25.06.2012, 15:26

multumesc andreea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21