Pizza cu branza si cascaval

de Valclaudia in Pizza, 22 Mar 2014 | 3874 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 gr faina alba
  • 50 gr. fulgi de secara
  • Sare dupa gust
  • 1/2 pachetel drojdie
  • 200 ml apa calduta
  • Putin zahar
  • 1 lingura seminte de in
  • 2 linguri ulei

Topping:

  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 150 gr. telemea (mai uscata) rasa
  • 150 gr. cascaval
  • 50 gr. masline verzi
  • 3 rosii
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza si cascaval:

Amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita rasa de sare pana devine lichida.

Punem peste drojdie apa calduta, 1 lingura seminte de in, fulgii de secara iar la final faina.

Amestecam toate ingredientele cu mana, vom obtine un aluat lipicios, adaugam 2 linguri de ulei si il turnam in tava unsa cu ulei.

Aplatizam cu palmele unse cu ulei, intindem un strat de rosii pasate, apoi presaram branza telemea rasa.

Asezam felii de rosii si maslinele verzi, bucati de cascaval si presaram oregano.

Dam tava la cuptor (preincalzit) pana se rumeneste frumos ( temperatura ridicata).

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
PIZZA TARANEASCA