Pizza cu branza si cascaval

de Valclaudia in Pizza, 22 Mar 2014 | 990 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 gr faina alba
  • 50 gr. fulgi de secara
  • Sare dupa gust
  • 1/2 pachetel drojdie
  • 200 ml apa calduta
  • Putin zahar
  • 1 lingura seminte de in
  • 2 linguri ulei

Topping:

  • 1/2 cutie rosii pasate
  • 150 gr. telemea (mai uscata) rasa
  • 150 gr. cascaval
  • 50 gr. masline verzi
  • 3 rosii
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza si cascaval:

Amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita rasa de sare pana devine lichida.

Punem peste drojdie apa calduta, 1 lingura seminte de in, fulgii de secara iar la final faina.

Amestecam toate ingredientele cu mana, vom obtine un aluat lipicios, adaugam 2 linguri de ulei si il turnam in tava unsa cu ulei.

Aplatizam cu palmele unse cu ulei, intindem un strat de rosii pasate, apoi presaram branza telemea rasa.

Asezam felii de rosii si maslinele verzi, bucati de cascaval si presaram oregano.

Dam tava la cuptor (preincalzit) pana se rumeneste frumos ( temperatura ridicata).

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu branza si cascaval-0
Pizza cu branza si cascaval-1
Pizza cu branza si cascaval-2
Pizza cu branza si cascaval-3
Pizza cu branza si cascaval-4
Pizza cu branza si cascaval-5
Pizza cu branza si cascaval-6
Pizza cu branza si cascaval-7

COMENTARII (16)

Rocsi

Rocsi 1

23.03.2014, 10:42

 Lavinia

Lavinia 1

23.03.2014, 11:47

buna tare

MotanLaOale

MotanLaOale 1

23.03.2014, 13:05

buna buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!