Pizza cu branza topita si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2014 | 975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 2 oua
  • 100 gr ulei
  • 1 cub drojdie
  • un praf de sare
  • cascaval delaco
  • branza topita delaco
  • sunca
  • ciuperci
  • oregano
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu branza topita si cascaval Delaco:

 Drojdia se dizolva in 200 de ml de apa calda,se toarna peste faina si se framanta cu celelalte ingrediente pana se obtine o coca omogena pe care o lasam jumate de ora la dospit.

Intindem o foaie subtire pe care asezam cascaval,branza topita,sunca,ardei,ceapa,ciuperci.Presaram oregano.Dam la cuptor pana se topeste cascavalul.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-0
Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-1
Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-2
Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-3
Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-4
Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-5
Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-6
Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-7
Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-8
Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-9
Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-10
Pizza cu branza topita si cascaval Delaco-11

COMENTARII (9)

mirela0911

mirela0911 1

04.11.2014, 19:34

Buna pizza la orice ora!

Rocsi

Rocsi 1

04.11.2014, 21:06

Sa stii ca as servi niste pizza. Vin sa imi iau portia!

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

05.11.2014, 10:15

te astept cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!