Pizza cu carnaciori

de Oana in Pizza, 25 Feb 2012 | 2184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 400 g faina
  • 1/2 cubulet de drojdie proaspata
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare
  • 280 ml apa
  • Topping:
  • passata de rosii
  • mozzarella/cascaval ras
  • 3 carnaciori semiafumati
  • masline feliate
  • ardei gras rosu
  • porumb
  • ciuperci
  • sare, piper, oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnaciori:

Blatul trebuie pregatit cu 10-12 ore inainte si lasat la rece (peste noapte e cel mai bine). Din aceasta cantitate ies 2 pizza, una mare si una medie, sau o tava patrata de aragaz. Se amesteca faina cu sarea intr-un castron mare, drojdia se freaza bine cu zaharul pana devine lichida, apoi se adauga in ea apa la temperatura camerei. Se amesteca pana se dizolva bine. Se rastoarna apa peste faina, se amesteca cu lingura. Se poate framanta si cu mana usor, pana se incorporeaza faina, se acopera castronul si se pune la frigider.

Se unge tava de pizza cu ulei si se intinde aluatul in tava cu mana unsa.Se unge blatul cu passata de rosii, se adauga oregano uscat si putin piper, se presara mozzarella rasa, apoi se adauga restul ingredientelor, dupa gust. La mine a fost jumatate din pizza cu ciuperci, restul fara...din cauza de mofturosi :) Deasupra se presara iar mozzarella rasa. Iar poza finala nu am mai apucat s-o fac :) S-a mancat rapid!

 

 

COMENTARII (9)

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

25.02.2012, 17:21

ce bine arata

Rocsi

Rocsi 1

25.02.2012, 19:40

bunaaaa

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

25.02.2012, 22:32

delicioasa...vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!