Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-un vas punem apa calda drojdia cu praful de sare si zahar si amestecam pana se dizolva. Incepem sa punem faina amestecam bine cu o lingura apoi cu mana. Framantam cam 5 minute, apoi o lasam la crescut cam 30 minute.
Intre timp pregatim un sos cu sucul de rosii si condimente. Taiem cat de marunt dorim carnaciorii, cascavalul si maslinele.
Dupa ce aluatul a crescut suficient presaram faina, intindem bine, apoi il punem in tava si punem uniform sucul de rosii, cascavalul maslinele, carnatii. Batem cele 2 oua si le intindem peste compozitie.
Se da la cuptor 30 minute.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult