Pizza cu carnaciori si miez de lapte

de simona72 in Pizza, 19 Sep 2013 | 3096 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 100 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 200 gr faina
  • 1/2 cub mic de drojdie proaspata

pt umplutura:

  • 150 gr cascaval
  • 1-2 carnaciori(depinde de marimea lor si de tava in care faceti pizza)
  • 8 buc miez de lapte

pt sos:

  • 1 cescuta suc de rosii
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • un stro de sos iute
  • un praf de piper proaspat macinat
  • 1 lingurita busuioc uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnaciori si miez de lapte:

 Pt aluat:punem ingredientele in masina de paine in ordinea enumerata mai sus, lasam masina sa framante aluatul, il lasam la dospit 15 minute.

Tigaia Lionese achizitionata din camara am uns-o cu un strop de ulei si am asezat aluatul in tigaie, intinzand-ul frumos cu mainile.

Pt sos: am amestecat toate ingredientele scrise mai sus, mai mult s-au mai putin, dupa gust. Am pus 2-3 linguri din sos peste blat, l-am intins cu o lingura pe toata suprafata, am adaugat cascaval ras deasupra, feliute de carnaciori si bucatele de miez de lapte. Se da la cuptorul incins la 180 grade pt 15 minute. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se serveste cu sosul ramas

2

tigaia Lionese este o tigaie cu diametrul mic, deci va iesi o pizza grosutza

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnaciori si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Lia_ 1

19.09.2013, 20:19

cred ca sunt fericiti ai tai ca le faci des pizza

a fost si eu tentata de multe ori sa bag tigaia in cuptor fara sa-i demontez manerul dar mi-a fost frica sa nu-l stric

doar 15 minute nu cred ca se intampla nimic dar mai mult ai incercat?

simona72 1

19.09.2013, 21:17

Lia, nu fac des piza, asa s-a nimerit acum...tigaia este din material care iti permite sa o bagi la cuptor si nu trebuie demontat manerul, tocmai pt asta am si luat-o...cautam demult o tigie care sa-mi permita sa o bag in cuptor cu tot cu maner..

Cris2711 1

19.09.2013, 21:28

Apetisant, de mor de pofta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza delicioasa