Pizza cu carne de porc si ciolan

de MotanLaOale in Pizza, 18 Iun 2015 | 8131 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g aluat de pizza
  • 300g carne de porc cu ciolan afumat (conserva)
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 150g carnati semiafumati
  • 100g costita afumata
  • 100g ciuperci din conserva
  • 1 ardei capia
  • 2 rosii mici
  • 50g masline negre si verzi
  • 200g cascaval Delaco
  • 70ml rosii pasate
  • 3 linguri ulei
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carne de porc si ciolan:

Aluatul se face ca in reteta postata de aluat de pizza.

Se toaca ceapa si se caleste 3-4 minute in ulei.

Se adauga si carnea si se mai caleste 5-6 minute si se pune la racit.

Se unge tava de pizza cu ulei si se intinde aluatul pe toata suprafata uniform.

Se inteapa cu furculita din loc in loc.

Se intind rosiile pasate si se presara oregano si piper.

Se rade putin cascaval deasupra si se intinde uniform carnea cu ceapa.

Se pun toate ingredientele, taiate felii subtiri, in ordinea care doriti si cum vreti sa le aranjati.

Deasupra se rade cascaval pe razatoarea mare si apoi pe cea mica.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20-25 minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se scoate pe un tocator, se portioneaza si se poate servi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne de porc si ciolan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza in 8 minute (hai 10 :)))) )