Pizza cu cascaval de oaie

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 3 Dec 2010 | 3251 vizualizari

 

delicioasa

 

INGREDIENTE

  • pt blat:
  • 300 g faina
  • 1 pahar de apa calduta
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 1 prafde copt
  • 4 linguri de ulei
  • pt topping:
  • cascaval de oaie
  • salam uscat de curcan
  • ardei rosu
  • sos pizza
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval de oaie:

Amestecam faina cu sarea si praful de copt, dupa care punem apa si inceoem sa framantam usor, adaugam oul si uleiul si framantam energic pt a se omogeniza bine aluatul, trebuie sa iasa un aluat fraged care sa nu se lipeasca de maini ( daca mai este nevoie completam cu faina, sau apa)

Lasam 10 min sa se odihneasca.

Dam cascavalul pe razatoarea mica, taiem salamul feiute subtiri, iar  ardeiul il taiem rondele.

Intindem o foaie rotunda, pe care o ungem cu putin ulei si sos de pizza, apoipunem un rand de cascaval ras, salamul si ardeiul si iar un rand de cascaval.

Dam la cuptorul preincalzit 15 min.

Servim alaturi de un pahar de vin rosu :D

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu cascaval de oaie-0
Pizza cu cascaval de oaie-1
Pizza cu cascaval de oaie-2
Pizza cu cascaval de oaie-3
Pizza cu cascaval de oaie-4
Pizza cu cascaval de oaie-5
Pizza cu cascaval de oaie-6
Pizza cu cascaval de oaie-7
Pizza cu cascaval de oaie-8
Pizza cu cascaval de oaie-9

COMENTARII (27)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

04.12.2010, 10:02

multumesc frumos tuturor, ma bucur ca va place

Rocsi

Rocsi 1

04.12.2010, 11:16

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

04.12.2010, 12:51

baga rocsi baga

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!