Pizza cu ce ai prin frigider

de Gherca Daniela in Pizza, 12 Feb 2016 | 1175 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 1 cubulet drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • 250 ml lapte
  • 50 g unt

Topping:

  • kechup
  • oregano
  • piept de pui (ramas de la un pui la cuptor)
  • salam uscat
  • diverse carnuri pentru sandwich
  • branza rasa emmentaler
  • mozzarella rasa
  • rosii cherry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ce ai prin frigider:

Intr-un bol punem faina si sarea, amestecam putin cu furculita, apoi facem o gaura in centrul bolului unde punem drojdia dizolavata cu zaharul. Adaugam si laptele caldut cu untul topit si framantam un aluat elastic si usor de intins.  Lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.

Impartim aluatul in 3 si fiecare bucata de aluat il intindem ori cu mana, ori cu sucitorul in forma dorita, apoi le asezam pe hartie de copt si incepem sa punem tot ce avem  prin frigider pentru pizza: Eu prima data am uns fiecare pizza cu kechup, am presarat oregano, am pus diverse carnuri , iar deasupra branza emmentaler, mozzarella rasa si cateva rosii cherry. Am bagat pizza la cuptor pentru 20-25 minute!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu ce ai prin frigider-0
Pizza cu ce ai prin frigider-1
Pizza cu ce ai prin frigider-2
Pizza cu ce ai prin frigider-3
Pizza cu ce ai prin frigider-4
Pizza cu ce ai prin frigider-5
Pizza cu ce ai prin frigider-6
Pizza cu ce ai prin frigider-7
Pizza cu ce ai prin frigider-8
Pizza cu ce ai prin frigider-9

COMENTARII (19)

Rocsi

Rocsi 1

13.02.2016, 21:13

Parca as vrea si eu o feliuta!

mirela0911

mirela0911 1

14.02.2016, 19:04

Buna pizzaaaa!

mihaelar63

mihaelar63 1

19.02.2016, 09:28

Ce buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!