Pizza cu ceapa verde

de Constelatialeu in Pizza, 17 Oct 2015 | 629 vizualizari

 

Partea a doua,ca doar nu faceam doar o pizza.....

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 250 g faina
  • 25 g drojdie proaspata
  • un praf de sare
  • apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • Umplutura
  • cca 150 g salam victoria
  • cca 100 g cascaval
  • 150 g mozzarela
  • frunzele de la 5-6 cepe verzi
  • piure de rosii San Fabio
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ceapa verde:

Blat :Intr-un castron cernem faina,adaugam sarea,amestecam,apoi facem loc in centru si punem drojdia faramitata,adaugam apa calduta si incepem sa omogenizam incorporind si faina,mai adaugam apa calduta pana obtinem un aluat omogen care nu se lipeste.Incorporam si uleiul si framantam,apoi luam aluatul si-l trantim pe blatul de lucru cca 30 min,apoi lasam la crescut cca 1 si 1/2 ora.Cat creste blatul,taiem cubulete salamul victoria,cascavalul si mozzarela.taiem marunt frunzele de ceapa.Dupa ce a crescut blatul,luam o forma rotunda de pizza o ungem cu ulei,punem hartie de copt,asezam blatul,apoi intindem piureul de rosii si restul de ingrediente,alandala sa zic asa....Bagam tava la cuptor pentru cca 30 min.

 

TIPS-URI

1

sub tava de pizza punem un vas cu apa

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu ceapa verde-0
Pizza cu ceapa verde-1
Pizza cu ceapa verde-2
Pizza cu ceapa verde-3
Pizza cu ceapa verde-4
Pizza cu ceapa verde-5

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (18)

-Licurici-

-Licurici- 1

18.10.2015, 11:15

Buna pizza!

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:56

buna, buna!

mirela0911

mirela0911 1

19.10.2015, 13:28

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!