Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Nu am agreat niciodata ideea de "cu de toate"...prefer varianta "cu ce-ti place"...si mie imi plac porumbul,ciupercile ,cascavalul si ketchup-ul...Asa ca...
Blat:
Umplutura:
Aluat:
- se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, zahărul, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă calduţă,într-un loc cald,pentru 15 minute
- se cerne făina, dacă e cazul, şi se adauga maiaua şi uleiul ;se frământa, din exterior spre interior, adăugând încet apă călduţă, timp de 10 minute, pentru ca drojdia şi restul ingredientelor să se amestece bine;aluatul trebuie să fie elastic, relativ moale, cât să se ia de pe mână;
- se pune aluatul la dospit, acoperit, la loc cald şi se lasa minim 30 de minute;
- se intinde cu sucitorul ,apoi se aseaza in tava in care ai pus hartie pentru copt si se mai lasa la dospit 10 minute;
Umplutura:
- se unge aluatul cu ketchup
- apoi se presara uniform toate ingredientele enumerate;
- se decoreaza cu masline si se portioneaza
Se da la cuptor pentru 30 minute si se serveste imediat cu ketchup UNIVER
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult