Pizza cu ce-ti place

de amalia01 in Pizza, 25 Sep 2013 | 1742 vizualizari

 

Nu am agreat niciodata ideea de "cu de toate"...prefer varianta "cu ce-ti place"...si mie imi plac porumbul,ciupercile ,cascavalul si ketchup-ul...Asa ca...

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 1 cana apa calduta,
  • 1 praf de sare,
  • 100 g unt,
  • 10 g drojdie,
  • faina cat cuprinde

Umplutura:

  • 250 g sunca de pui taiata cubulete
  • 100 g salam de casa
  • 200 g cascaval ras
  • 1 conserva de ciuperci
  • ketchup UNIVER
  • 1 ardei gras verde
  • 1 conserva de porumb boabe
  • masline negre
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ce-ti place:

Aluat:

-  se pune drojdia într-un pahar înalt sau o crăticioară împreună cu sarea, zahărul, două linguri de făină şi aproximativ 100 ml de apă calduţă,într-un loc cald,pentru 15 minute

- se cerne făina, dacă e cazul, şi se adauga maiaua şi uleiul ;se frământa, din exterior spre interior, adăugând încet apă călduţă,  timp de 10 minute, pentru ca drojdia şi restul ingredientelor să  se amestece bine;aluatul trebuie să fie elastic, relativ moale, cât să se ia de pe mână;

- se pune aluatul la dospit, acoperit, la loc cald şi se lasa minim 30 de minute;

- se intinde cu sucitorul ,apoi se aseaza in tava in care ai pus hartie pentru copt si se mai lasa la dospit 10 minute;

Umplutura:

- se unge aluatul cu ketchup

- apoi se presara uniform toate ingredientele enumerate;

- se decoreaza cu masline si se portioneaza

Se da la cuptor pentru 30 minute si se serveste imediat cu ketchup UNIVER

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ce-ti place" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Angelina_Elena 1

25.09.2013, 12:08

Imi place cu ce ai facut-o!

laura_n 1

25.09.2013, 15:31

noi facem cu ce avem si cu ce ne place )

amalia01 1

25.09.2013, 20:42

urmeaza cu pui si ton...in week-end!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu bordura de cascaval