Pizza cu ciuperci

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 20 Sep 2013 | 2607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat ne sunt necesare:
  • 300 gr de faina
  • 1-2 linguri ulei
  • 25 gr de drojdie
  • 1/2 lingurita cu zahar
  • 100 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita cu oregano (uscat)
  • 1/2 lingurita cu sare
  • Pentru compozitie ne sunt necesare:
  • 1-2 lg cu bulion
  • 400 gr ciuperci
  • 300 gr casacval
  • 100 gr masline fara samburi
  • o lingurita cu busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci:

Cernem faina, adaugam sarea, lingurita de oregano si drojdia amestecata cu zaharul. Putin cate putin, turnam apa calduta, framantand aluatul cu ajutorul celor 2 linguri de ulei. Acoperim vasul cu un servet de bucatarie si il lasam intr-un loc cald, pana isi dubleaza volumul. Intindem apoi o foaie, de aproximativ 0,5 cm grosime,  o ungem cu bulionul amestecat impreuna cu oregano si adaugam ingredientele astfel: cascavalul, ciupercile si maslinele.  Introducem tava la cuptor atat cat este necesar.

Se serveste cu ketchup iute Univer. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

20.09.2013, 21:40

Pizza cu ciuperci vreau si eu ca imi place mult

Dya Daniela Andrei 1

20.09.2013, 22:16

Cu drag!

_Alina_ 1

21.09.2013, 11:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si ciuperci