Pizza cu ciuperci si bacon

de La Ancuta in Pizza, 23 Ian 2011 | 3580 vizualizari

 

cu blat subtire si crocant :)

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 300 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 150 ml apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 praf de zahar

Sos:

  • 5 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru
  • oregano
  • sare, piper

Topping:

  • 2 borcane ciuperci
  • 5-6 felii bacon
  • 100 g cascaval
  • cateva masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci si bacon:

Blatul:

Cernem faina intr-un caston si adaugam pe rand drojdia, apa calduta, uleiul, sarea si zaharul.

Framantam un aluat nelipicios si elastic.

Acoperim si lasam la dospit la loc cald, 45 de minute.

Dupa ce a dospit intindem aluatul in tava unsa cu putinulei. Eu am folosit tava de la aragaz.

Pentru sos amestecam bulionul cu usturoiul pisat si condimentele si il intindem uniform pe blat.

Scurgem ciupercile si le punem pe blat.

Radem deasupra cascaval, pe razatoarea cu ochiuri mari si asezam cateva felii de bacon si cateva masline.

dam la cuptor la foc potrivit 15-20 de minute, pana se topeste cascavalul si baconul se rumeneste frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ciuperci si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

kamy 1

23.01.2011, 20:25

vreau ca nu-mi fac

La Ancuta 1

23.01.2011, 20:38

De ce nu-ti faci Kamy?

MotanLaOale 1

24.01.2011, 11:49

buna pizza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza margherita