Pizza cu ciuperci si carnati

de sandytza in Pizza, 8 Oct 2009 | 13955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
    • 250 gr faina
    • 20 gr drojdie
    • sare
    • 1 lingurita zahar
    • 3 linguri ulei
    • 150 ml apa
 
  • Pentru umplutura
    • pasta de rosii pentru uns blatul
    • 200 gr ciuperci din conserva
    • 5 carnati tip trandafir
    • 300 gr cascaval razalit
    • oregano
    • 2 linguri ulei de masline
    • 200 gr sunca
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci si carnati:

Se prepara aluatul.

Se amesteca faina cu sarea, uleiul si zaharul. Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta. Cand s-a dizolvat se adauga peste faina si se framanata pana devine un aluat elastic , iar la intins sa nu se rupa . Se pune aluatul intr-un bol ,se astupa cu un prosop si se lasa la dospit aprox 30 min , in loc ferit de curent .

Cand aluatul a crescut , se intinde pe masa de lucru presarata cu faina , apoi se aseaza in tava in care va fi coapta pizza . Tava sa fie unsa cu ulei. Se unge aluatul cu pasta de rosii sau ketchup apoi se aseaza sunca cubulete sau felii, ciupercile si carnatul taiat felii, peste care se presara cascavalul razalit .

Separat intr-o ceasca se amesteca uleiul de masline cu oregano si se toarna peste pizza. Se lasa sa se odihneasca timp de 15 min. , dupa care se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 15-20 minute.

 

COMENTARII (4)

sandytza 1

08.10.2009, 15:00

Rivka am scris carnati tip trandafir pentru ca asa sunt cei ce ii cumpar de aici din Spania . Sincer nu stiu daca mai exista sau nu in tara

sandytza 1

09.10.2009, 12:18

Florica o fac cu toata placerea . Ma bucur ca iti plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41