Pizza cu ciuperci si sunca

de Miha in Pizza, 19 Mai 2009 | 4497 vizualizari

 

Un pic mai aproape de Italia...

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 150 ml apa
  • 10 g drojdie
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 250-260 g faina
  • Pentru umplutura:
  • 200 g sunca din piept de pui
  • 4-5 ciuperci proaspete
  • 100 g boabe porumb (congelat)
  • 100 g mozzarella
  • Pentru sos:
  • 150 ml suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare,piper,busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ciuperci si sunca:

Toate ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine,la programul de framantare+dospire.A fost gata dupa 1 ora si jumatate.

Intre timp am pregatit sosul de rosii.

Am pus la fiert sucul de rosii cu usturoiul pisat,zaharul si restul condimentelor.Am lasat la racit.

Aluatul l-am intins in tava,am uns cu sosul de rosii,apoi in ordine...sunca taiata cubulete,ciupercile,boabele de porumb si mozzarella.

Am dat la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu ciuperci si sunca-0
Pizza cu ciuperci si sunca-1
Pizza cu ciuperci si sunca-2
Pizza cu ciuperci si sunca-3
Pizza cu ciuperci si sunca-4

COMENTARII (9)

ANCA

ANCA 1

30.05.2009, 10:14

am tras si eu o pizza aseara, am baut si berea, ce viataaa!!
la sosul de rosii, eu pun usturoi, cimbru, oregano si Pimento, sa iasa picant

Miha

Miha 1

30.05.2009, 14:39

Picant...sa mearga berea mai bine!

mamidesara

mamidesara 1

28.02.2010, 16:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!