Pizza cu coronita de carnati

de Merisor in Pizza, 25 Sep 2013 | 3543 vizualizari

 

M-am inspirat de la Lia1 ca tare mult mi-a placut ideea ei.

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 1 ou
  • 150 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 20 gr drojdie
  • 1 varf lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 450 gr faina

Pentru topping:

  • 100 gr kaizer
  • 100 gr piept de pui afumat
  • 3 carnati semiafumati
  • 1 rosie
  • 5-6 masline fara samburi
  • 100 gr cascaval
  • condimente:piper, busuioc, oregano
  • ketchup Univer
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu coronita de carnati:

Pregatim un blat pufos: frecam drojdia cu zaharul pana la lichefiere, adaugam laptele caldut in care am dizolvat sarea si o mana de faina. omogenizam, acoperim si lasam la crescut 10 minute, apoi amestecam oul cu uleiul, le adaugam peste maiaua crescuta si incepem sa incorporam faina.

Framantam un aluat nu prea tare, pe care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul 15- 20 de minute.

Intre timp pregatim ingredientele, adica le feliem subtiri.

Intindem aluatul intr-o forma rotunda  de 30 cm diametru si il intepam din loc in loc, o ungem cu ketchup si presaram condimentele, adaugam carnatii pe margine, rulam marginile imprejurul lor si le crestam impreuna cu carnatii, din loc in loc.

Asezam ingredientele frumos la mijloc, alternandu-le, punem maslinele din loc in loc si dam forma la cuptor pentru 35 minute la 180 grade.

TIPS-URI

1

Marginile aluatului unde sunt carnatii se pot unge cu ou pentru un aspect mai placut la rumenire, eu nu am mai facut asta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu coronita de carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Rocsi 1

25.09.2013, 19:57

Ce faina mai Meri harnica

Lia_ 1

08.10.2013, 17:36

iaaaa uite! ...pe-asta n-o vazusem e-heee, bravo!

Valclaudia 1

08.10.2013, 17:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si kaizer