Pizza cu costita si ciuperci

de MotanLaOale in Pizza, 3 Oct 2013 | 981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza (reteta postata)
  • 50g bacon
  • 70g carnati oltenesti
  • 70g carnati taranesti
  • 100g costita afumata
  • 100g ciuperci din conserva
  • 50g masline fara samburi
  • 200g cascaval Delaco
  • 5 linguri pulpa de rosii
  • ketchup UNIVER
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu costita si ciuperci:

Tava se unge cu putin ulei si se intinde aluatul de piza cu mana pe toata suprafata si un pic pe margini.

Se amesteca pulpa de rosii cu ketchupul UNIVER si se unge toata suprafata aluatului.

Se presara oregano si piper.

Ciupercile se trec sub jet de apa rece, se scurg si se usuca.

Carnatii si maslinele se taie rondele.

Costita si baconul se taie fasii.

Se pun in tava pe blatul de piza toate ingredientele in ordinea si cantitatea care va place.

Cascavalul se rade deasupra in strat gros.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute.

Cand este frumos rumenita se scoate din cuptor.

Se portioneaza si se serveste cu ketchup UNIVER.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizza cu costita si ciuperci-0
Pizza cu costita si ciuperci-1
Pizza cu costita si ciuperci-2
Pizza cu costita si ciuperci-3
Pizza cu costita si ciuperci-4
Pizza cu costita si ciuperci-5
Pizza cu costita si ciuperci-6
Pizza cu costita si ciuperci-7
Pizza cu costita si ciuperci-8
Pizza cu costita si ciuperci-9
Pizza cu costita si ciuperci-10
Pizza cu costita si ciuperci-11
Pizza cu costita si ciuperci-12
Pizza cu costita si ciuperci-13
Pizza cu costita si ciuperci-14
Pizza cu costita si ciuperci-15
Pizza cu costita si ciuperci-16
Pizza cu costita si ciuperci-17
Pizza cu costita si ciuperci-18
Pizza cu costita si ciuperci-19
Pizza cu costita si ciuperci-20

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

04.10.2013, 18:02

FlaviaD 1

04.10.2013, 20:06

MotanLaOale 1

04.10.2013, 21:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04