Pizza cu de toate

de Isabel in Pizza, 15 Iun 2013 | 1922 vizualizari

 

Pizza cu de toate,de fapt cu ce am gasit prin casa.Prima oara cand fac si a iesit senzational de buna.

 

INGREDIENTE

  • Pt. blat (coca):
  • 1 cub de drojdie (25g)
  • un pahar apa calduta,
  • un praf de sare,
  • 3-4 lg ulei
  • faina cat cuprinde (aprox.250 g)
  • Pt umplutura:
  • 300 g ciuperci,
  • o ceapa,
  • 200 g cremvusti,
  • 100 g salam,
  • sunca afumata (100 g),
  • 1 ou,
  • 100 g bulion,
  • sare, piper, marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Blatul (coca): se face maiaua intr-un bol, se amesteca drojdia faramitata, sarea, jumatate de apa si 3 lg faina si se lasa pana isi dubleaza volumul. Apoi se adauga restul de apa, 3 lg ulei si faina cate putin, pana se face un aluat elastic. Se unge coca formata cu cealalta lg de ulei si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Umplutura: pana creste coca se taie ceapa marunt si se curata si taie fasii ciupercile, se caleste ceapa si ciupercile pana scade apa ce se lasa din ele. Se amesteca intr-un bol bulionul cu sare si piper, se taie rondele cremvustii, salamul fasii, sunca marunt si oul batut cu putina sare, piper si marar intr-un bol.

Se intinde coca intr-o foaie subtire si se aseaza in tava de la arargaz unsa si tapetata in prealabil si se da 5 minute la cuptorul incalzit in prealabil, apoi se scoate si se unge cu bulionul preparat. Se aseaza compozitia de ciuperci cu ceapa, rondelele de cremvusti, fasiile de salam, sunca si se da la cuptor pt 10-15 minute la 180 grade (in functie de cuptor) pana se rumenesc un pic cremvustii. Se scoate si se adauga oul batut pregatit de dinainte si se mai lasa 5 minute la cuptor.

Se serveste calda cu ketchup.

 

COMENTARII (3)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:07

Rocsi

Rocsi 1

15.06.2013, 20:43

Bine ai venit!

Isabel

Isabel 1

16.06.2013, 15:23

multumesc...o sa postez cand am timp retete noi,unele inspirate de aici sau alte saituri imbunatatite de mine,altele inventate de mine.Imi place foarte mult sa gatesc e o pasiune a mea,un hobii,ma relaxeaza ma face sa ma simt bine.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!