Pizza cu de toate

de ryta in Pizza, 17 Sep 2013 | 765 vizualizari

 

INGREDIENTE

ptr aluat
  • 500 g faina
  • 200 ml apa
  • 100 ml bere
  • un cub drojdie
  • oregano,sare
Ptr sos de tomate:
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml apa
  • sare,oregano,busuioc,cimbru,piper,zahar
  • Ketchup Univer
  • cascaval taiat felii
  • sunca cu carne taiata felii
  • branza rasa
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu de toate:

Aluatul framantat din ingredientele mentionate se lasa o jumatate de ora la dospit.

Se intinde o foaie care se aseaza in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt.

Se intinde cu o lingura sosul de tomate peste aluat dupa care se adauga branza rasa,sunca, maslinele, cascavalul, rosiile si ardeiul si ceapa la final.

Se da la cuptor pentru 15-20 minute.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pizza cu de toate 260877
retete culinare - Pizza cu de toate 260878
retete culinare - Pizza cu de toate 260879
retete culinare - Pizza cu de toate 260880
retete culinare - Pizza cu de toate 260881
retete culinare - Pizza cu de toate 260882
retete culinare - Pizza cu de toate 260883
retete culinare - Pizza cu de toate 260884
retete culinare - Pizza cu de toate 260885
retete culinare - Pizza cu de toate 260886

COMENTARII (6)

Rocsi 1

18.09.2013, 11:22

Ubulika 1

20.09.2013, 08:16

babi5 1

15.12.2014, 15:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55