Pizza cu "de toate "

de Dea_Dea in Pizza, 26 Sep 2013 | 5894 vizualizari

 

Pizza again :))

 

INGREDIENTE

  • ALUAT
  • 10-12 linguri faina
  • un praf de sare
  • 250-300 ml apa claduta
  • 20 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei
  • SOS:
  • 200 ml ketchup
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • MAI AVEM NEVOIE DE
  • jumatate piept de pui
  • 200 gr salam de vara uscat
  • o bucata carnat pikant
  • un ardei rosu
  • 150-200 gr cascaval.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu "de toate ":

Aluat:

Faina si sarea se pun in castron. Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se pune peste faina. Resul de apa se adauga pe rand, pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza.Se lasa la dospit 30-40 min.

Sos:

Ketchup-ul se pun in tigaie , se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si se da in clocot .

Salamul, carnatul, ardeiul  se taie felii. Cascavalul se rade. Pieptul de pui se taie cubulete.

ASAMBLARE

Se presara masa cu faina , se intinde foaie. Se pune in tava si se pune sosul. Se pune carnatul, pieptul de pui si salamul, apoi se pune ardeiul si cascavalul ras. Se da la cuptor 20 -25 minute.

TIPS-URI

1

In loc de ketchup se poate folosi bulion, sau pasta de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu "de toate "" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca