Pizza cu dovlecei

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 21 Sep 2013 | 3050 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat ne sunt necesare:

  • 300 gr de faina
  • 2 linguri cu ulei
  • 25 gr de drojdie
  • 1/2 lingurita cu zahar
  • 100-150 ml apa calduta
  • 1/2 lingurita cu oregano (uscat)
  • 1/2 lingurita cu busuioc (uscat)
  • 1/2 lingurita cu sare sau dupa gust

Pentru compozitie ne sunt necesare:

  • 300 gr cascaval
  • 1 dovlecel mare
  • 1 ardei capia rosu
  • 150 gr sunca/kaiser
  • 1 bucata de cabanos
  • 1 ceapa alba potrivita
  • 200 gr de ciuperci conservate

Suplimentar: 4 linguri cu pasta de rosii si o lingurita de oregano. Pentru servire avem nevoie de ketchup iute Univer

Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu dovlecei:

Drojdia o frecam cu zaharul pana devine lichida. O lasam intr-un loc caldut la dospit, maxim 10 minute. Intre timp, cernem faina si o amestecam cu restul ingredientelor, adaugam si drojdia si framantam aluatul impreuna cu cele 2 linguri cu ulei si turnand cate putin din apa calduta. Cand aluatul devine nelipicios, acoperim vasul cu un servet si il lasam la loc cald, atat cat sa isi dubleze volumul. Intindem apoi o foaie, nu foarte groasa, ungem tava de aragaz cu putin ulei, asezam blatul si il ungem cu pasta de rosii si oregano.

Adaugam o jumatate din cantitatea de cascaval (trecut prin razatoare sau taiat in cuburi mici) si asezam apoi restul ingredientelor.  Deasupra presaram cascavalul ramas si introducem tava la cuptor atat cat este necesar.

Se serveste cu ketchup iute Univer. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca